HTML

Hellas

Friss topikok

Kikaptunk

2008.06.11. 00:05 Lica

Alacsony színvonalú mérkőzésen címvédőként vereséggel kezdtük az Európa-bajnokságot. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, mi főként a védekezéssel törődtünk, amelyet Rehaklész jól megszervezett.

A második félidő derekán aztán a svéd csatár, Ibrahimovics a semmiből vezetést szerzett a skandinávoknak. Nem tudtuk rendezni sorainkat, néhány percen belül, hihetetlen balszerencsés körülmények között megkaptuk a második gólunkat is. Megpróbáltunk támadni ezt követően, Toroszidisznek, majd Hariszteasznak is volt egy-egy helyzete, de nem sikerült kihasználni.



A következő meccset a halovány oroszokkal vívjuk szombaton, le kell győznünk őket, címvédőként nem tehetünk mást. A zárófordulóban aztán a spanyolokkal csapunk össze, a formajavuláson kívül abban is bízhatunk, hogy az a meccs esetleg az ibériaiaknak már tétnélküli lesz.

A védelmünkkel nincs baj - Ibrahimovicsot egy pillanatra hagytuk csak szabadon, a második gólnál ritkán látható pechünk volt -, de a támadószekciót erősíteni kell.

3 komment

Címkék: foci görögország futball hellas eb2008 hajrá görögök

A bejegyzés trackback címe:

https://hellas.blog.hu/api/trackback/id/tr82513973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úrilány 2008.06.11. 08:56:06

azért az első negyed óra, húsz perc arra engedett következtetni, hogy egész jó kis meccs lesz
nem is volt ez annyira rossz, hogy legfontosabbként azzal kelljen kezdeni, hogy alacsony színvonalú lett volna...

pillez54 2008.06.11. 15:28:40

kikaptatok repülhettek majd haza athénig, a magyarok elleni vereség nem volt véletlen
süti beállítások módosítása