HTML

Hellas

Friss topikok

Talán meglesz a titkos fegyver

2008.06.14. 11:11 Lica

Ma mindenképpen nyernie kell a csapatnak (igaz ez az oroszokra is elmondható), különben nagyon hamar hazazavarhatják őket. A svédek elleni mérkőzésen nem sikerült kideríteni, mi lehetett a titkos fegyver, hacsak az nem, hogy a saját térfélen passzolgatással halálra untatjuk az ellent, majd amikor mély álomba merülnek, berúgjuk a gólt. De azt is lehet, hogy a titkos fegyver nem készült el időben, és csak most vetik be. Na mindegy.

Az oroszoknak nagyon fiatal a csapata, ez azt jelenti, ha megindulnak, nehéz megállítani őket - elemezte a helyzetet Rehhagel. Éppen ezért kell még az elején megfogni a mérkőzést. Nehéz meccs lesz, akár egyetlen hiba is eldöntheti, győzünk vagy veszítünk. A svédek elleni mérkőzés után Rehhagel azt nyilatkozta, hogy egy teljesen más csapatot látunk majd az oroszok ellen pályára lépni. Egy olyan csapatot, mely eléri célját és szurkolóit is elégedetté teszi.

A görögöknél vannak sérültek, Szeitaridisz nélkül lépnek pályára, de megsérült a második számú kapus, Halkiasz is.

1 komment

Címkék: foci görögország futball hellas eb2008 hajrá görögök játékosprofilok

A bejegyzés trackback címe:

https://hellas.blog.hu/api/trackback/id/tr13519797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úrilány 2008.06.14. 13:12:24

na ma, talán, talán, ma én is úgy keltem fel, hogy nem esélytelen ez a görög csapat
persze csak erre a mecsre értendően...
süti beállítások módosítása