HTML

Hellas

Friss topikok

Kiestek a görögök

2008.06.14. 22:52 Lica

Bár sokkal többet támadtak a görögök, mint a svédek elleni meccsen, de ez nem volt elég. Az oroszok szemfülesen lőttek egy gólt Nikopolidisz szörnyű hibája után. Az oroszok ezután inkább a kontrára játszottak, de azt nagyon jól csinálták. Több hatalmas helyzetet hagytak ki, több ziccerük volt.

A görögök azonban nem tudtak változtatni, inkább távoli lövésekkel, beívelésekkel próbálkoztak. Egyszer-kétszer kerültek majdnem gólközelbe, amit nem tudtak kihasználni. A végén persze elkezdtek kapkodni, de az sohasem segít.

Amilyen magabiztosan indultak a görögök az Eb előtt, olyan csúnyán búcsúztak már a második csoportmeccs után. A svédek elleni időhúzásos, gurigázós antifoci most megbosszulta magát. A következő mérkőzést a spanyolok ellen játszák, immár tét nélkül.

A görögöknél talán Karagunisz volt a meccs embere, ő végig hajtott.

2 komment

Címkék: foci görögország futball hellas eb2008 hajrá görögök

A bejegyzés trackback címe:

https://hellas.blog.hu/api/trackback/id/tr53520712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalitkA · http://xstudio.hu 2008.06.14. 22:58:51

Amilyen szerencsések voltak négy éve, most olyan szerencsétlenek :).

Nem baj 4 év múlva javítanak! :D

úrilány 2008.06.15. 12:31:02

nem jött be a megérzés, kár :(
süti beállítások módosítása