HTML

Hellas

Friss topikok

Megvan a magyarok elleni keret

2008.05.20. 20:14 Lica

Otto Rehhagel ma kijelölte a magyarok elleni barátságos mérkőzés 24-es keretét. A görög újságok szerint ebből a keretből egy játékos fog kiesni szombaton, így már a mérkőzés után meglesz a 23-as Eb-keret.

A három kapus: Nikopolidisz, Halkiasz, Dzorvasz.
A védők: Szeitaridisz, Toroszidisz, Vyntra, Kirgiakosz, Dellasz, Andzasz, Gumasz, Szpiropulosz, Papasztatopulosz.
A középpályások: Baszinasz, Karagunisz, Katszuranisz, Dzolisz, Patszadzoglu, Jannakopulosz.
A csatárok: Gekasz, Hariszteasz, Szamarasz, Amanatidisz, Szalpingidisz, Liberopulosz

A ciprus elleni mérkőzés fiatal hőse, Szotirisz Ninisz ezúttal kimarad a keretből. Rehhagel ezúttal egy másik fiatalnak, Papasztatopulosznak ad esélyt, hogy bizonyítson. A Ciprus elleni meccsen klubkötelezettségek miatt nem vehetett részt néhány sztárjátékos, mint Nikopolidisz, Baszinasz, Szeitaridisz, Gekasz, Amanatidisz, Kirgiakosz, Hariszteasz, Szamarasz. Ők most játszani fognak.

1 komment

Címkék: foci görögország futball felkészülés hellas eb2008 hajrá görögök

A bejegyzés trackback címe:

https://hellas.blog.hu/api/trackback/id/tr6479349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pillez54 2008.05.20. 22:50:31

hajjaj, ha a mi meccsünk után, derül ki, akkor a kiegészítő játékosok is kettőzött erővel fognak ellenünk játszani. Nem lesz akkor egy könnyű mérkőzés
süti beállítások módosítása