HTML

Hellas

Friss topikok

Végleges keret és edzőtábor

2008.05.27. 14:27 Lica

Rehhagel reméli, a görögök tanultak a magyarok elleni csúnya vereségből. Ez volt az első vereség augusztus óta, és a kapitány úgy gondolja, épp időben jött, hogy helyretegye a csapatot. "Ha a svédek ellen játszanánk így, akkor semmi esélyünk nem lenne. A magyarok kihasználták az összes hibánkat, egyértelmű, hogy még nem jutottunk el arra a szintre, amit mindenki remél" - mondta a szombati meccs után.

Két újabb sérültje van a görög csapatnak, Nikopolidisz és Baszinasz. A csapatorvos szerint ugyanakkor nem súlyosak a sérülések, Nikopolidisz egy hétig pihen, míg Baszinasznak a vádlija húzódott meg, de mindkét játékosra számítanak az Eb előtti utolsó barátságos mérkőzésen, június elsején, Örményország ellen. Karagunisz is visszatér a csapatba - ő nem játszott a magyarok ellen, szintén sérülés miatt.

A csapat vissza sem utazott Görögországba a magyar meccs után.Most Frankfurtban edzőtáboroznak, majd két nappal az örmény meccs után már Salzburgban lesznek, itt játszák majd a D csoport mérkőzéseit.

És közben megvan a végleges keret is, a fiatal Szokratisz Papasztatopuloszt hagyta ki Rehagel. A 23-ból tizen már Portugáliában is ott voltak: Nikopolidisz, Halkiasz, Szeitaridisz, Dellasz, Jannakopulosz, Baszinasz, Kacuranisz, Karagunisz, Hariszteasz, Gumasz.

3 komment

Címkék: foci görögország futball felkészülés hellas eb2008 hajrá görögök

A bejegyzés trackback címe:

https://hellas.blog.hu/api/trackback/id/tr90490177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úrilány 2008.06.01. 09:51:26

Reehhagel ide, Rehhagel oda, ellenünk elszenvedett ébresztő-pofon-szerű vereség ide vagy oda, ez nem jelent semmit, a görögöknek így sem lesz semmi sanszuk továbbjutni még a csoportból sem

KalitkA · http://xstudio.hu 2008.06.04. 19:10:48

Úrilány

Lehetetlen nem létezik :) :). 4 éve is ugyanezt mondták és mi is lett a vége? :D

úrilány 2008.06.11. 08:54:43

megtörténhet egyszer, oké,
na de még egyszer?
süti beállítások módosítása