HTML

Hellas

Friss topikok

A görögök titkos fegyvere

2008.06.10. 09:19 Lica

Az utóbbi néhány napban a görög csapat zárt ajtók mögött tartotta az edzéseit, távol a médiától, szurkolóktól. Rehhagel az utolsó hangolásokat végzi csapatán. Amikor szombaton megkérdezték Angelosz Hariszteaszt, mi lesz a taktika a svédek elleni meccsen, annyit mondott mosolyogva: ez a mi titkos fegyerünk, és nem áruljuk el.

Persze Görögországban mindenki azt várja, hogy megismétlődjenek a négy évvel ezelőtti események. A csapat azonban egyelőre a svédek elleni meccsre koncentrál és arra, hogy jól szerepeljenek a csoportmérkőzéseken.

Amikor a svédekről kérdezték Halkiaszt, a görögök második számú kapusát, Ibrahimovicot és Larson emelte ki, mint a legveszélyesebbeket. Ugyanakkor hozzátette, ha túlságosan is rájuk fokusztálunk, akkor jöhet egy harmadik, akik gólt lő.

Szólj hozzá!

Címkék: foci görögország futball hellas eb2008 hajrá görögök

A bejegyzés trackback címe:

https://hellas.blog.hu/api/trackback/id/tr54510959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása